Introduceer ons in jouw kennissenkring! Je zal er geen spijt van hebben!

Jij bent onze beste reclame

Net zoals veel van onze sectorgenoten heeft corona met daarachter een flinke energiecrisis en het inflatiespook ook ons goed draaiend kapsalon in een neerwaartse trend getrokken. Dit gewoon ondergaan en afwachten ligt niet in onze natuur.

Daarom gaan we nog eens een actie opzetten waar iedereen meteen aan mee kan doen en waar iedereen beter van wordt. In deze moeilijke tijden kan jij ons een handje helpen om ons klantenbestand weer een beetje bij te tanken. We leggen je onze FRIENDS- actie hieronder even uit. Deelnemen kan tot 6 december 2022.

  • In de heren afdeling: Als jij (man) deelneemt wil dit zeggen dat je uit je omgeving of netwerk iemand kan overtuigen om ons kapsalon eens uit te proberen. Voorwaarde is wel dat deze man of jongeman nog nooit in ons kapsalon is geweest. (ook niet lang geleden) Hij kan ons salon bezoeken aan een éénmalige 50% korting op zijn volledige rekening. Daarna is jou eerstvolgende bezoek eveneens aan deze 50%Deelname is enkel boven 12 jaar toegelaten, dus op het volwassenen tarief. 

  • In de dames afdeling: Als jij (vrouw) een jongedame of vrouw kan overtuigen ons salon eens uit te proberen dan belonen we jou met een kortingcode van 25 euro voor je volgende bezoek. De nieuwe klant moet minstens 18 jaar zijn en ook hier geldt dat het echt over iemand moet gaan die nog nooit in ons kapsalon klant is geweest. 

**Als je als man een vrouw introduceert levert dit een kortingscode op van 12,50 euro op voor je volgende kappersbezoek. 

Wanneer een vrouw een man introduceert, dan levert dit eveneens een kortingscode van 12,50 euro op.

Wij danken jullie allemaal om massaal mee te doen aan deze actie!